Noua dictatură

Primarul unui mic oraș din Franţa a anunţat că refuză să oficieze o „căsătorie” între doi bărbaţi care au domiciliul pe teritoriul localităţii al cărei primar este. Este primul primar care se împotrivește noii legi care atribuie numele și drepturile aferente căsătoriei unor cupluri de acelaşi sex, potrivit  vremurivechisinoi.blogspot.com.

 

Statul francez începe persecuţiile

Jean-Michael Colo, primarul orașului Arcangues, din regiunea de sud a departamentului Pirinei-Atlantic, cu populaţie majoritar bască, riscă să fie condamnat la închisoare, până la cinci ani, și la plata unei amenzi de 75.000 euro. El a spus că nu se teme de aceste consecinţe ale gestului său și că va merge până la capăt. Jean-Michael Colo a declarat: „Nu dau lecţii, astfel încât alţi primari să urmeze exemplul meu, dar eu nu voi pune în practică o lege nelegitimă. Cei șapte consilieri sunt total de acord cu mine și au spus că nici ei nu vor lua parte la o astfel de comedie.”

Poziţia primarului din Arcangues este doar prima dintr-o serie de astfel de situaţii care vor apărea în urma noii legi a căsătoriei, care legalizează căsătoriile homosexuale, intrată în vigoare în 28 mai în Franţa. Pe lângă sprijinul consilierilor, Jean-Michael Acolo a primit 1.500 de mesaje de susţinere până în prezent.

 

”Mă opun legii!”

În luna aprilie, saitul LifeSiteNews a informat cititorii că 15.000 de primari, membrii ai organizaţiei „Primari pentru Copii”, majoritatea din orașe mici, au declarat că refuză să oficieze astfel de „căsătorii”. Un număr de 20.000 de primari au semnat o declaraţie în care este scris „Mă opun legii care deschide instituţia căsătoriei și adopţia de copii către persoane de același sex”.

Guvernul socialist al președintelui Francois Hollande, care a promovat legea „căsătoriilor” homosexuale în ciuda unor proteste fără precedent a milioane de francezi, a făcut public faptul că nu va admite nicio obiecţie de conștiinţă pentru funcţionarii publici care nu vor să „căsătorească” persoane de același sex și va lua măsuri de pedepsire a primarului Jean-Michael Colo. „Legea se aplică peste tot și nu este admisă nici cea mai mică încălcare a egalităţii” a declarat Ministrul de Interne, Manuel Valls, ca răspuns la gestul primarului din Arcangues. „Sper că vom avea parte de câștig acolo (în Arcangues), ca peste tot” a adăugat el.

Cei doi bărbaţi care doresc să se „căsătorească”, Jean-Michel Martin și Guy Martineau-Espel, au spus că vor face apel la justiţie  dacă nu li se oficia „căsătoria” în scurtă vreme.

„Primarul are 15 zile la dispoziţie să ne comunice că refuză să ne căsătorească și atunci vom apela la Procurorul General al ţării” au declarat cei doi într-un interviu pentru ziarul Le Parisian.

 

Acordul sau pușcăria!

Pentru a nu se ajunge în astfel de situaţii, care reprezintă un semnal de alarmă despre ce înseamnă „egalitatea” în viziunea activiștilor homosexualităţii, în Olanda se dezbate o lege care va face ilegală angajarea funcţionarilor publici implicaţi în oficierea căsătoriilor dacă aceștia se opun „căsătoriei” persoanelor de același sex.

Iată prima consecinţă a legalizării „căsătoriei” homosexuale în Franţa: închisoare pentru cei care se opun. Dacă primarul Jean-Michael Colo va ajunge în închisoare, el va fi primul deţinut politic al celei mai tinere dictaturi din lume, dictatura homosexualităţii.

Reclame
Published in: on 04/11/2013 at 19:04  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://oanabazavan.wordpress.com/2013/11/04/noua-dictatura/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: